Nabídka služeb

Cítím se nesvůj, když si mám za setkání s lidmi říct o peníze, ale uvědomuji si, že níže uvedený „ceník“ je kromě běžných nákladů (nájem, vybavení, energie…) především oceněním zkušeností, energie a času, které do práce vkládám.

individuální psychoterapie (45-55 min; možno i online) – 1100 Kč  (u studentů, důchodců a matek samoživitelek je možné domluvit individuální cenu)

párové a rodinné poradenství / psychoterapie (90 min) – 1500 Kč

Za co si platíte: Platíte si za mou terapeutickou práci – profesionálnost (garantovanou magisterským vzděláním v oboru psychologie, následným sedmiletým terapeutickým výcvikem v Gestalt terapii a členstvím v ČAP), plnou pozornost, terapeutickou zkušenost. V domluveném čase jsem k dispozici jen pro Vás. Kromě toho je v ceně zahrnutý i čas strávený zápisy, které si během sezení dělám a po sezení poctivě zpracovávám. V ceně je i má supervize – superviduji pravidelně a pokud bych měl pocit, že terapie neběží jak má, věnuji se tomu téměř s jistotou se supervizorem. Současně je v ceně i mé další rozšiřování a prohlubování vědomostí a dovedností  (kurzy, workshopy, konference), nájem prostoru, kde se setkáváme, amortizace nábytku, komunikace mezi setkáními atd. 🙂

V případě nutnosti zrušit setkání mě prosím kontaktujte co nejdříve. Samozřejmě se stane, že do termínu terapie něco „vleze“, ale musím myslet i na sebe a na to, že mě tato práce živí. Proto v případě zrušení setkání méně než dva dny (pondělní termín rušit nejpozději do soboty, úterní termín rušit nejpozději do neděle) před domluveným termínem klient hradí polovinu ceny sezení 550 Kč (blokování termínu / času pro klienta). A v případě nedoražení na domluvené setkání bez omluvy / zrušení do začátku setkání hradí plnou cenu cezení (1100 Kč).

Platba probíhá po sezení, a to buď v hotovosti nebo načtením QR kódu, který po setkání vytvořím pro účel platby v mobilním bankovnictví. Ve výjimečných případech a v případě Skype konzultace, je možná platba převodem na bankovní účet.  Je však nutné platbu provést předem. Pokud bych službu z nějakého důvodu nemohl poskytnout, platbu samozřejmě vrátím.

Snažím se spolupracovat se zdravotními pojišťovnami ve směru jejich příspěvků na psychosociální péči. Pokud byste se chtěli dozvědět více, neváhejte mě kontaktovat.